logo Things To Remember

Wat zijn de kosten?

Na een vrijblijvend eerste gesprek wordt in overleg bepaald welke vorm de publicatie krijgt. Een korte biografie of juist uitgebreid? Gaat het om ‘vergeten verhalen’ of wordt het een jubileummagazine. E.a.a. is sterk afhankelijk van de wensen, omvang en soort van product.

Wilt u een kort of uitgebreid levensverhaal of juist een magazine?
Hoeveel pagina’s gaan we maken? In principe is er veel mogelijk.
Maar voor een levensverhaal in de vorm van een boek moet u rekenen op ± € 3000,–, voor een basis standaardboek (100 pagina’s met 30 foto’s) tot € 6000,–voor een uitgebreid levensverhaal op maat (200 pagina’s met 100 foto’s), inclusief BTW.  De pagina’s worden vormgegeven tot een boek. Na een akkoord kan er gedrukt worden. U krijgt twee gedrukte exemplaren bij een boek van 100 pagina’s en vier gedrukte exemplaren bij 200 pagina’s. Voor meer exemplaren wordt een speciale prijs gemaakt via de drukker. Dat varieert per oplage.

Scankosten
De foto’s kunnen indien gewenst door mij worden ingescand op hoge resolutie zodat ze geschikt zijn voor drukwerk. De kosten hiervan zijn €2,00 per scan. De gescande foto’s worden na gebruik aan de opdrachtgever overhandigd.