logo Things To Remember

Jubileumzaken en levensverhalen

Grafisch ontwerper, Cora de Roon ontwerpt en schrijft onder de naam ThingsToRemember voor speciale gelegenheden. Jubilea, levensportretten, familie- of bedrijfsgeschiedenis, typering van een wijk, instelling of gebouw, materieel en immaterieel erfgoed. Ze ontwerpt bijzondere producten op maat, in de vorm van een affiche, een boek, een schrift, een magazine, een spel, een digitale tijdslijn of een andere verrassende vorm zijn. Ze denkt o.a. mee over het concept, verzorgt interviews, doet beeldresearch. Mijlpalen, belangrijke ijkpunten worden vastgelegd in de tijd.

Oma vertel eens? Of Opa hoe was het toen jij klein was? Heeft u altijd al graag een levensverhaal willen schrijven maar dit steeds uitgesteld? Omdat het er gewoon niet van komt of omdat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Het vastleggen kan rust en inzicht geven in je leven. Het is geen gemakkelijke klus. Het brengt herinneringen terug die dierbaar maar ook verdrietig kunnen zijn. Maar als het er ligt, kijk u terug op een document, waar je steeds weer in kan kijken. Om te bewaren voor uzelf, de kinderen of de kleinkinderen. ThingsToRemember helpt u bij het schrijven of zoekt de juiste schrijvers die het verhaal kunnen verwoorden. Wil je alleen de mooie verhalen vertellen en behouden. Dat kan ook onder het project vergeten verhalen. Omdat TTR als vormgever een andere invalshoek heeft, zullen de beelden en de vormgeving een belangrijk uitgangspunt zijn. TTR heeft goede contacten met drukkers. Wilt u een levensportret of een boek publiceren van alle vergeten verhalen, klik hier meer contact met ThingsToRemember.

TTR geeft vorm aan levensverhalen en familiegeschiedenissen. Een uniek geschenk voor de toekomst van kinderen of kleinkinderen aan hun ouders en grootouders